Czechferrari.cz

elektronický magazín o Ferrari

homepage showroom magazín modely Facebook
Login:     Heslo:         registrace
 

CZECHFERRARI.CZ 2002-2017

CzechFerrari RSS

Menu

Novinky - akce

Anketa

Líbí se Vám Ferrari Purosangue?

Hlasů celkem: 18

Rodina serverů. Konec nudy!

Titulní stránka  >  Magazín  >  Ferrari  >  Ferrari Racing Days Brno - Day 1

Ferrari Racing Days Brno - Day 1

Jaroslav Hanus, datum vydání 10.9.2009

Kategorie: Ferrari

posta  poslat tento článek známému
Ferrari Racing Days Brno - Day 1
NÁŠ TIP: Zkuste naši inzerci, naleznete tam Ferrari California! Mrkněte na naši inzerci přímo zde.

Pro veřejnost startovaly Ferrari Racing Days v pátek 4.9.2009. O tom co jsme tento den prožili se můžete přesvědčit v další exklusivní fotogalerii.



Po dni volného testování se rozjel oficiální program FRD. Kromě závodního programu začalo jednání lidí ovládat i počasí. Nad brněnským okruhem se sestěhovaly mraky a celý den spouštěly na zem vodu. Na autech se tvořili fotogenické obrazce, ale tím pozitiva tohoto počasí skončila. Na trati se odjel jen nejnutnější program v podobě tréninků a kvalifikace na Shell Ferrari Historic Challenge a Ferrari Challenge. Za jednotlivými vozy se zvedaly gejzíry vody a jezdci si museli dávat pozor, aby své vozy hned v pátek nezlikvidovali. O zrádnosti trati se nejvíc přesvědčili jezdci týmu Menx, když Jan Daniš po smyku vyvezl z trati i svého týmového kolegu Roberta Pergla. Domácí závod tak pro českou stáj neodstartoval moc optimisticky. Pro mechaniky začal maraton oprav, aby dokázali oba značně poškozené vozy opět dostat do kondice pro sobotní a nedělní závod. Svůj úkol splnili na jedničku, v sobotu ve čtyři hodiny ráno měli hotovo... Podmínky na trati měly i jeden další smutný následek a to, že se celý páteční program musel obejít bez jízd formulí z F1 Clienti. V podvečer sice jeden vůz vyjel, ale to bylo spíše jen za účelem sběru dat pro nastavení vozu. Parkoviště civilních aut se poprvé zaplnilo pestrým paletou vozů Ferrari, kterou narušovala snad jen skupina Ferrari F355.

Galerie

Související články

Hodnocení článku

-2 -1 0 1 2 Kliknutím na obrázek provedete hlasování

Diskuze k článku

© 2002 CzechFerrari.cz | This website has no affiliation with Ferrari S.p.A., Scuderia Ferrari or what so ever. All copyrights, trademarks and logos belongs to their respective owners