Czechferrari.cz

elektronický magazín o Ferrari

homepage showroom magazín modely Facebook
Login:     Heslo:         registrace
 

CZECHFERRARI.CZ 2002-2017

CzechFerrari RSS

Menu

Novinky - akce

Anketa

Líbí se Vám Ferrari Purosangue?

Hlasů celkem: 18

Rodina serverů. Konec nudy!

Titulní stránka  >  Magazín  >  FOC CZ  >  Ferrari Owner‘s Club – dětem...

Ferrari Owner‘s Club – dětem...

Jaroslav Hanus, datum vydání 24.12.2010

Kategorie: FOC CZ

posta  poslat tento článek známému
Ferrari Owner‘s Club – dětem...
NÁŠ TIP: Zkuste naši inzerci, naleznete tam Ferrari California! Mrkněte na naši inzerci přímo zde.

Ferrari Owner‘s Club ČR předal vybraným rodinám finanční dar ve výši 150.000,- Kč, které se v tomto roce nashromáždili v rámci programu FOC for Children.



Program FOC for Children již druhým rokem funguje ve spolupráci s Českým sdružením pro oběti dopravních nehod a jeho hlavním posláním je pomáhat dětem, kterým dopravní nehoda změnila život. Zatímco v roce 2009 se pro potřebné děti vybralo 100.000,- Kč, letos to již bylo 150.000,- Kč a je pozitivním signálem, že mnozí členové FOC CZ začínají dávat prioritu podpoře programu FOC for Children před fondy a nadacemi, které podporovali v minulosti.

Zástupci Ferrari Owner‘s Clubu ČR se setkali ve středu 8.12.2010 s vybranými rodinami v prostorách nového showroomu společnosti Scuderia Praha a při příležitosti tohoto setkání byly jednotlivým rodinám předány darovací šeky. Milým překvapením byla účast českého herce Ondřeje Vetchého, který jako správný „trenér“ promluvil ke svému mužstvu moudrými slovy. Odpoledne v showroomu Scuderie Praha nebylo jen o obdarovávání, bylo i o vzájemném povídání, ochutnávání dobrého jídla, mezi kterým byl i fenomenální dort ve tvaru Ferrari F430 (srdce bolelo při myšlence, že ho bude nutné rozřezat, o to sladší byl na jazyku) a prohlídce toho co nabízí automobilky Ferrari a Maserati.

Všem, kteří se podíleli na naplnění cíle programu FOC for Children, za celý Ferrari Owner‘s Club děkujeme a dovolujeme si touto cestou popřát hodně štěstí, zdraví a do Nového roku jenom to nejlepší.

Galerie

Související články

Hodnocení článku

-2 -1 0 1 2 Kliknutím na obrázek provedete hlasování

Diskuze k článku

prozatím nejsou žádné příspěvky


© 2002 CzechFerrari.cz | This website has no affiliation with Ferrari S.p.A., Scuderia Ferrari or what so ever. All copyrights, trademarks and logos belongs to their respective owners