Czechferrari.cz

elektronický magazín o Ferrari

homepage showroom magazín modely Facebook
Login:     Heslo:         registrace
 

CZECHFERRARI.CZ 2002-2017

CzechFerrari RSS

Menu

Novinky - akce

Anketa

Líbí se Vám Ferrari Purosangue?

Hlasů celkem: 18

Rodina serverů. Konec nudy!

Titulní stránka  >  Magazín  >  FOC CZ  >  Ferrari Owner‘s Club – dětem 2011 ...

Ferrari Owner‘s Club – dětem 2011 ...

Jaroslav Hanus, datum vydání 11.12.2011

Kategorie: FOC CZ

posta  poslat tento článek známému
Ferrari Owner‘s Club – dětem 2011 ...
NÁŠ TIP: Zkuste naši inzerci, naleznete tam Ferrari California! Mrkněte na naši inzerci přímo zde.

Ferrari Owner‘s Club ČR v tomto týdnu již tradičně myslel na děti a vybraným rodinám předal finanční dar, který v průběhu roku 2011 přibyl na konto programu FOC for children.



Členové a podporovatelé programu FOC for Children v tomto roce nashromáždili v rámci tohoto programu významnou částku ve výši 140.000,- Kč. Ferrari Owner‘s Club ČR pak mezi 5 vybraných rodin tuto částku rozdělil beze zbytku rovným dílem. Za pozornost stojí, že za 3 roky trvání programu FOC for Children již bylo vybráno a současně rozděleno celkem 390.000,- Kč. Velké díky proto patří především všem přispěvatelům, bez nichž by Ferrari Owner‘s Club ČR nemohl podpořit potřebné v takovém rozsahu.

Program FOC for Children již třetím rokem funguje ve spolupráci s Českým sdružením pro oběti dopravních nehod a jeho hlavním posláním je pomáhat dětem, kterým dopravní nehoda změnila život. Zástupci Ferrari Owner‘s Clubu ČR se setkali v úterý 6.12.2010 s vybranými rodinami v prostorách showroomu společnosti Scuderia Praha a.s. Při této slavnostní příležitosti byly jednotlivým rodinám předány darovací šeky. Stejně jako v loňském roce byla milým překvapením účast českého herce Ondřeje Vetchého, který si ve svém napjatém pracovním programu našel čas strávit alespoň pár okamžiků ve společnosti členů Ferrari Owner‘s Clubu ČR, dětí a jejich rodičů. Ondřej Vetchý i tentokrát pronesl několik moudrých slov, která všechny přítomné zahřála u srdce. Slavnostní odpoledne bylo doplněno nejen dobrotami k občerstvení (slanými a obzvláště těmi sladkými) a dobrým pitím, ale i prostorem pro příjemné povídání, prohlížení aktuálně nabízených vozů Ferrari a plánování časů budoucích.

Ferrari Owner‘s Club ČR si u příležitosti nadcházejících vánočních svátků a příchodu nového roku dovoluje touto cestou popřát hodně štěstí, zdraví a pohody všem svým členům a příznivcům a ještě jednou poděkovat za významnou podporu programu FOC for Children.

Galerie

Související články

Hodnocení článku

-2 -1 0 1 2 Kliknutím na obrázek provedete hlasování

Diskuze k článku

prozatím nejsou žádné příspěvky


© 2002 CzechFerrari.cz | This website has no affiliation with Ferrari S.p.A., Scuderia Ferrari or what so ever. All copyrights, trademarks and logos belongs to their respective owners