Czechferrari.cz

elektronický magazín o Ferrari

homepage showroom magazín modely Facebook
Login:     Heslo:         registrace
 

CZECHFERRARI.CZ 2002-2017

CzechFerrari RSS

Menu

Novinky - akce

Anketa

Líbí se Vám Ferrari Purosangue?

Hlasů celkem: 18

Rodina serverů. Konec nudy!

Titulní stránka  >  Magazín  >  FOC CZ  >  Ferrari Owner‘s Club – dětem 2012

Ferrari Owner‘s Club – dětem 2012

Jaroslav Hanus, datum vydání 28.12.2012

Kategorie: FOC CZ

posta  poslat tento článek známému
Ferrari Owner‘s Club – dětem 2012
NÁŠ TIP: Zkuste naši inzerci, naleznete tam Ferrari California! Mrkněte na naši inzerci přímo zde.

Ferrari Owner‘s Club ČR rozdělil mezi vybrané rodiny v rámci programu FOC for children peněžní prostředky, které vybral mezi svými členy. Na podpoře rodin se významně podílela i společnost Scuderia Praha a.s.



Členové FOC a podporovatelé programu FOC for Children v roce 2012 nashromáždili v rámci tohoto programu rekordní částku ve výši 218.000,- Kč. Společnost Scuderia Praha a.s. zastoupená Mgr. Robertem Perglem pak představitelům Českého sdružení pro oběti dopravních nehod dále předala šek na 221.300,- Kč, kterou vybrala od dražitelů aukce, která proběhla v rámci Concours d’Elegance Chateau Loučeň 2012. Velké díky proto patří všem přispěvatelům, bez nichž by Ferrari Owner‘s Club ČR ani Scuderia Praha nemohly podpořit potřebné v takovém velkém rozsahu. Program FOC for Children již čtvrtým rokem funguje ve spolupráci s Českým sdružením pro oběti dopravních nehod a jeho hlavním posláním je pomáhat dětem, kterým dopravní nehoda změnila život. Zástupci Ferrari Owner‘s Clubu ČR se již tradičně setkali před vánocemi s vybranými rodinami v prostorách showroomu společnosti Scuderia Praha a.s. Při této slavnostní příležitosti byly jednotlivým rodinám předány darovací šeky. Milou tradicí se stává účast českého herce Ondřeje Vetchého, který si ve svém napjatém pracovním programu i tentokrát našel čas strávit alespoň pár okamžiků ve společnosti členů Ferrari Owner‘s Clubu ČR, dětí a jejich rodičů. Ondřej Vetchý pronesl několik moudrých slov, které jistě všechny přítomné přiměly k určitému zamyšlení. Slavnostní odpoledne bylo doplněno nejen dobrotami k občerstvení a dobrým pitím, ale i prostorem pro příjemné povídání, prohlížení vozů Ferrari.

Ferrari Owner‘s Club ČR si u příležitosti nadcházejících vánočních svátků a příchodu nového roku dovoluje touto cestou popřát hodně štěstí, zdraví a pohody všem svým členům a příznivcům a ještě jednou poděkovat za významnou podporu programu FOC for Children.

Galerie

Související články

Hodnocení článku

-2 -1 0 1 2 Kliknutím na obrázek provedete hlasování

Diskuze k článku

prozatím nejsou žádné příspěvky


© 2002 CzechFerrari.cz | This website has no affiliation with Ferrari S.p.A., Scuderia Ferrari or what so ever. All copyrights, trademarks and logos belongs to their respective owners