Czechferrari.cz

elektronický magazín o Ferrari

homepage showroom magazín modely Facebook
Login:     Heslo:         registrace
 

CZECHFERRARI.CZ 2002-2017

CzechFerrari RSS

Menu

Novinky - akce

Anketa

Líbí se Vám Ferrari Purosangue?

Hlasů celkem: 18

Rodina serverů. Konec nudy!

Titulní stránka  >  Magazín  >  GTracing  >  AF Corse testovalo ve Vallelunge

AF Corse testovalo ve Vallelunge

Jaroslav Hanus, datum vydání 26.2.2012

Kategorie: GTracing

posta  poslat tento článek známému
AF Corse testovalo ve Vallelunge
NÁŠ TIP: Zkuste naši inzerci, naleznete tam Ferrari California! Mrkněte na naši inzerci přímo zde.

Start nové sezóny vytrvalostních závodů nastane již za okamžik. Je proto nejvyšší čas pořádně vyzkoušet stav připravené techniky a vychytat poslední chybky.



V sobotu 18. a neděli 19.2.2012 se uskutečnil na italském autodromu Vallelunga oficiální test stáje Ferrari AF Corse, která má za sebou další veleúspěšnou sezonu, kdy v loni vyhrála šampionáty FIA GT3 a Le Mans Series v Evropě i USA. Testu se mimo čtyřnásobného mistra světa FIA GT 1 Andrei Bertoliniho, světového šampióna FIA GT 2 Gianmaria Bruni a také ex-pilota F1 Giancarla Fisichelly zúčastnili i čeští piloti týmu K K Racing, kteří budou bojovat s vozy Ferrari F 430 GT 2 i v Okruhovém mistrovství ČR v sezóně 2012. První kontakt s vozidlem má za sebou také kartingový pilot Richard Chlad jr. (Intrepid-Praga ze stáje Feber Racing), který si vyzkoušel i mokrý povrch a v konkurenci zkušených pilotů se rozhodně neztratil. Na svého odchovance se přijel rovněž podívat majitel týmu Feber Racing - Radim Feber a s výkony svého pilota byl velmi spokojen. S týmem AF Corse Ferrari se určitě potkáme také letos na Masarykově okruhu v Brně 7-8.9.2012 při 6 hodinovce Le Mans Series.





Text, foto: AF Corse Martin Klein, redakční úpravy

Galerie

Související články

Hodnocení článku

-2 -1 0 1 2 Kliknutím na obrázek provedete hlasování

Diskuze k článku

prozatím nejsou žádné příspěvky


© 2002 CzechFerrari.cz | This website has no affiliation with Ferrari S.p.A., Scuderia Ferrari or what so ever. All copyrights, trademarks and logos belongs to their respective owners