Czechferrari.cz

elektronický magazín o Ferrari

homepage showroom magazín modely Facebook
Login:     Heslo:         registrace
 

CZECHFERRARI.CZ 2002-2017

CzechFerrari RSS

Menu

Novinky - akce

Anketa

Líbí se Vám Ferrari Purosangue?

Hlasů celkem: 18

Rodina serverů. Konec nudy!

Titulní stránka  >  Magazín  >  Ferrari  >  Ferrari 599 GTB Spider - hot news!

Ferrari 599 GTB Spider - hot news!

Jaroslav Hanus, datum vydání 17.6.2009

Kategorie: Ferrari

posta  poslat tento článek známému
Ferrari 599 GTB Spider - hot news!
NÁŠ TIP: Zkuste naši inzerci, naleznete tam Ferrari California! Mrkněte na naši inzerci přímo zde.

O tom, že by i Ferrari 599 GTB Fiorano by mělo dostat svou otevřenou variantu se spekuluje velmi dlouho. Konečně ale existuje důkaz o tom, že na tomto modelu Ferrari skutečně pracuje.



Při prvním pohledu na fotky v galerii si asi řeknete, co to v tom Czechferrari blázní, vždyť to je Californie! Nenechte se však zmást a unést prvním dojmem, protože to je přesně to co vývojáři z Maranella chtějí. Pečlivě se zaměřte na jednotlivé díly auta ....... nýtovaná Californie? ....rozlezlé díly? ..... některé neodpovídající díly? ..... pokračujte v studování a ve chvíli kdy identifikujete přístrojovou desku už vám bude jasno.

Ferrari v této mule testuje otevřenou verzi Ferrari 599 GTB Fiorano a můžeme jí nazývat např. Spider, Barchetta. Ferrari nás stejně nakonec překvapí neočekávaným jménem. Zdánlivě nepochopitelný hrb ve střeše muly je vyplněn posunutými sedačkami a ochrannými oblouky budoucího 599 GTB Spider.

Ferrari přísně tají jakékoliv technické údaje novinky a podobně nakládá i s počtem vozů, které plánuje vyrobit. Všeobecně se předpokládá, že počet 599 GTB Spiderů nepřekročí 500 ks. Cena novinky by neměla klesnout pod 7.000.000,- Kč. Vzhledem k omezené výrobní sérii Ferrari s vývojem nepospíchá. Světová premiéra by proto neměla proběhnout dříve než na Pařížském autosalonu 2010.

Galerie

Související články

Hodnocení článku

-2 -1 0 1 2 Kliknutím na obrázek provedete hlasování

Diskuze k článku

prozatím nejsou žádné příspěvky


© 2002 CzechFerrari.cz | This website has no affiliation with Ferrari S.p.A., Scuderia Ferrari or what so ever. All copyrights, trademarks and logos belongs to their respective owners