Czechferrari.cz

elektronický magazín o Ferrari

homepage showroom magazín modely Facebook
Login:     Heslo:         registrace
 

CZECHFERRARI.CZ 2002-2017

CzechFerrari RSS

Menu

Novinky - akce

Anketa

Líbí se Vám Ferrari Purosangue?

Hlasů celkem: 18

Rodina serverů. Konec nudy!

Titulní stránka  >  Magazín  >  GTracing  >  AF Corse znovu na Slovakiaringu

AF Corse znovu na Slovakiaringu

Jaroslav Hanus, datum vydání 25.8.2012

Kategorie: GTracing

posta  poslat tento článek známému
AF Corse znovu na Slovakiaringu
NÁŠ TIP: Zkuste naši inzerci, naleznete tam Ferrari California! Mrkněte na naši inzerci přímo zde.

Ještě před pár dny burácely na Slovenském okruhu motory speciálů na podniku mistrovství FIA GT 1. Jelikož se jezdcům a klientům okruh líbí rozhodlo se vedení AF Corse znovu na Slovensko ve dnech 23 a 24 srpna přijet tentokrát i s vozy Ferrari 458 Italia Challenge a Maserati GranTurismo MC Trofeo a vozy, které startovaly v podniku FIA GT.



Krásné počasí, vysoké teploty a hezké zámezí se líbilo všem účastníkům, mezi kterými nechyběl ani Francesco Castellacci loňský mistr Evropy třídy GT 3 s vozem Ferrari 458 Italia GT 3. Při pobytu AF Corse na Slovakiaringu však byl zveřejněna jedna velmi zajímavá novinka. V současné době největší tým na světě, závodící s vozy Ferrari, který působí mimo jiné i v USA a Asii, provozuje kolem 80 závodních speciálů a zázemí které má k dispozici v Italské Piacenze již má kapacitu naplněnou, rozhodl se majitel stáje pan Amato Ferrari zřídit novou pobočku týmu ve Francii na okruhu Paul Ricard, kde bude využívat zázemí, které používal tým F 1 Toyota a které umožní klientům vozy servisovat, parkovat a provozovat přímo na okruhu! Jelikož je okruh v blízkosti Francouzké riviéry, tak i díky příjemnému klimatu zde lze jezdit až do pozdního podzimu. Blízkost španělských a portugalských okruhů pak zajistí testování a ježdění po celou zimu. Mezi klienty tým AF Corse určitě uvítá i piloty z České republiky, Slovenska či Polska.



Zdroj: Martin Klein - AF Corse – redakčně upraveno, foto: Martin Klein, AF Corse

Galerie

Související články

Hodnocení článku

-2 -1 0 1 2 Kliknutím na obrázek provedete hlasování

Diskuze k článku

prozatím nejsou žádné příspěvky


© 2002 CzechFerrari.cz | This website has no affiliation with Ferrari S.p.A., Scuderia Ferrari or what so ever. All copyrights, trademarks and logos belongs to their respective owners