Czechferrari.cz

elektronický magazín o Ferrari

homepage showroom magazín modely Facebook
Login:     Heslo:         registrace
 

CZECHFERRARI.CZ 2002-2017

CzechFerrari RSS

Menu

Novinky - akce

Anketa

Líbí se Vám Ferrari Purosangue?

Hlasů celkem: 18

Rodina serverů. Konec nudy!

Titulní stránka  >  Magazín  >  Tropheé Andros  >  Tropheé Andros: Dayraut se přiblížil Prostovi

Tropheé Andros: Dayraut se přiblížil Prostovi

Jaroslav Hanus, datum vydání 30.1.2008

Kategorie: Tropheé Andros

posta  poslat tento článek známému
Tropheé Andros: Dayraut se přiblížil Prostovi
NÁŠ TIP: Zkuste naši inzerci, naleznete tam Ferrari California! Mrkněte na naši inzerci přímo zde.

Tropheé Andros nabrala svou týdenní frekvencí velkou rychlost a najednou je již za námi předposlední závod letošní sezóny. Z Serre Chevalier se všichni přesunuli do Lans en Vercors (Villard de Lans) a s blízícím se finále se stupňuje i nervozita kolem boje o titul. K němu má nejblíže Alain Prost, ale Jean-Philippe Dayraut se Prostovi drží nebezpečně blízko a vzdálenost se po tomto závodu opět zkrátila.



Pro první den bylo provedeno následující dovážení: Dayraut 60 kg, Panis 40 kg, Prost 20 kg. Ve volném tréninku začal zvolna Prost, i když nebyl zrovna nejtěžší. V měřeném tréninku již byl ve špičce spolu s Balasem, Dayrautem, Lanctuitem. V prvním kvalifikačním tréninku odpočíval Prost (Toyota Auris) i Dayraut (Kia Rio). Dali tak šanci nejen ostatním soupeřům, ale rozhodli tím i o tom, že druhý trénink rozhodne o přerozdělení bodů mezi mini. V prvním tréninku byl jasně nejrychlejší Lagorce (Fiat Grande Punto), druhý Lanctuit (Kia Rio) byl ještě celkem blízko, ale pánové od Toyot (Balas, Panis) ztráceli docela dost. Druhý trénink se stal opravdu soubojem titánů. Po třech měrených kolech byl Dayraut o jednu desetinu vteřiny před Prostem. Z srovnání výsledků obou tréninků vyšel nejlépe Dayraut, následně se umístili Lagorce (vyhrál první trénink, ale v horším čase), Prost, Lanctuit, Balas, E. Stievenart, Panis. Prost v této chvíli ztratil na Dayrauta 6 bodů.


Dokončení článku naleznete ZDE!!

Související články

Hodnocení článku

-2 -1 0 1 2 Kliknutím na obrázek provedete hlasování

Diskuze k článku

prozatím nejsou žádné příspěvky


© 2002 CzechFerrari.cz | This website has no affiliation with Ferrari S.p.A., Scuderia Ferrari or what so ever. All copyrights, trademarks and logos belongs to their respective owners