Czechferrari.cz

elektronický magazín o Ferrari

homepage showroom magazín modely Facebook
Login:     Heslo:         registrace
 

CZECHFERRARI.CZ 2002-2017

CzechFerrari RSS

Menu

Novinky - akce

Anketa

Líbí se Vám Ferrari Purosangue?

Hlasů celkem: 18

Rodina serverů. Konec nudy!

Titulní stránka  >  Magazín  >  Supercars  >  Svezte se do světa luxusu s přehlídkou mmotion08

Svezte se do světa luxusu s přehlídkou mmotion08

Jaroslav Hanus, datum vydání 19.11.2008

Kategorie: Supercars

posta  poslat tento článek známému
Svezte se do světa luxusu s přehlídkou mmotion08
NÁŠ TIP: Zkuste naši inzerci, naleznete tam Ferrari California! Mrkněte na naši inzerci přímo zde.

Ve Veletržním paláci v Praze se letos uskuteční v pořadí již čtvrtý ročník přehlídky exkluzivních automobilových, motocyklových a lifestylových značek.



V minulém roce navštívilo přehlídku za tři dny téměř jedenáct tisíc návštěvníků a dá se očekávat, že jejich počet se tentokrát opět o něco zvýší. Je totiž na co se těšit. Co třeba vyhlédnout si mezi 27. - 29. 11. 2008 nový model sportovního auta a po cestě si vybrat ještě pokrokovou elektroniku do domácnosti či luxusní hodinky? Buďte si jisti, že veškeré prezentované značky voní budoucností.

Stejně jako v předchozích ročnících, i letos bude přehlídka rozdělena do několika sekcí. V části „CAR IN MMOTION“ se poprvé představí značky Bitter - Vero, KTM-X-BOW, YES, Jaguar, Land Rover, Lorinser C-Klasse a Lorinser SL-Klasse, Wiesmann Roadster, Wiesmann GT, Spyker, Artega a další. Dále bude možné si prohlédnout nové modely značek, které se na mmotion prezentovaly již v minulosti – Mitsubishi Lancer Evolution, Subaru Impreza 5 HB 2,5 WRX STI, Alfa MiTo, Lancia Delta, Audi Q5, 911 Carrera (nebo 911 Carrera S), Audi RS6, Corvette ZR1 a nový Lexus IS F. Pokud si potrpíte na opravdový vrchol techniky, jistě si nenecháte ujít automobil Porsche Cayman S Sport. Jedná se totiž o limitovanou sérii sportovních vozů, která je určena pouze pro sedm set vyvolených. Nenecháte se zlákat?

Zkrátka nepřijdou ani příznivci potěšení na dvou kolech. V sekci "MOTO MMOTION" se bude prezentovat například silniční tříkolka Can-Am Spyder, kterou si zamilovala dokonce zpěvačka Cher, nebo model Monster 1100s od značky Ducati. Těšit se můžete také na modely BMW, Aprilia, Harley-Davidson, Suzuki, Buell a další. Vítr ve vlasech je jistě sám o sobě skvělým zážitkem. Když se k němu přidá ještě sedlo prvotřídní motorky, titul krále silnic máte na dosah. Jen přizpůsobit rychlost jízdy stavu českých silnic může být na takových strojích občas docela problém...

Na mmotion08 můžete zavítat, i když zrovna nepatříte k příznivcům motorismu. Prezentovat se zde totiž bude i spousta značek z různých oblastí životního stylu. V části "LIFE IN MMOTION" bude například firma BaSys nově prezentovat značku Loewe. BaSys distribuuje audiovizuální techniku do automobilů, pro domácí zábavu a pro profesionální použití. Svému partnerovi či partnerce můžete věnovat dovolenou snů z nabídky cestovní kanceláře ESO Travel nebo Travel & Business Centre, specialistovi na cestování do exotických destinací. Možná se budete chtít dokonce inspirovat svatebními šaty firmy 7th Heaven. A až vás jednou omrzí projížďky ve vašem motorovém miláčkovi, můžete si zahrát třeba na piano značky Petrof. Nebo snad preferujete spíše péči o fyzickou kondici? Pak vám jistě se svou nabídkou přijde vhod firma STAR FITNESS nebo World Class – kompletní řešení fitness center. A protože důležité je dbát i na drobné detaily a doplňky, které dotváří celkovou image, nenechte si rozhodně utéct ani možnost prohlédnout si překrásné hodinky či šperky. K vidění budou mimo jiné značky Epos, Beuchat, Askania či Michael Schumacher.

V rámci mmotion party proběhne také již tradiční dobročinná aukce, jejímž partnerem se pro letošní rok stala berlínská hodinářská značka Askania. Askania ve spolupráci s piloty stíhaček JAS 39 – Gripen z čáslavské základny připravila „speciální hodinky“ - jedná se o model leteckých hodinek Askania Taifun 682, se kterým čáslavští piloti odlétali více než 100 operačních hodin v kokpitech stíhacích Gripenů. Vydražená částka bude věnována sdružení HERITAGE OF FLYING LEGENDS CZECH REPUBLIC a bude použita na záchranu letounu JAK 11.

Nabídka je opravdu široká, na své si tedy přijde každý. Tak na co ještě čekáte! Že je vaše peněženka momentálně na dietě? Ale to přeci vůbec nevadí – vždyť jaký by byl náš život bez krásných snů... Nechte se tedy bez výčitek unést přehlídkou mmotion08.

Více se dozvíte na www.mmotion.cz.



Zdroj: tisková zpráva Mmotion 08

Související články

Hodnocení článku

-2 -1 0 1 2 Kliknutím na obrázek provedete hlasování

Diskuze k článku

prozatím nejsou žádné příspěvky


© 2002 CzechFerrari.cz | This website has no affiliation with Ferrari S.p.A., Scuderia Ferrari or what so ever. All copyrights, trademarks and logos belongs to their respective owners