Czechferrari.cz

elektronický magazín o Ferrari

homepage showroom magazín modely Facebook
Login:     Heslo:         registrace
 

CZECHFERRARI.CZ 2002-2017

CzechFerrari RSS

Menu

Novinky - akce

Anketa

Líbí se Vám Ferrari Purosangue?

Hlasů celkem: 18

Rodina serverů. Konec nudy!

Titulní stránka  >  Magazín  >  Ferrari  >  Kus vzácné historie značky Ferrari máte právě nadosah

Kus vzácné historie značky Ferrari máte právě nadosah

Jaroslav Hanus, datum vydání 29.7.2011

Kategorie: Ferrari

posta  poslat tento článek známému
Kus vzácné historie značky Ferrari máte právě nadosah
NÁŠ TIP: Zkuste naši inzerci, naleznete tam Ferrari California! Mrkněte na naši inzerci přímo zde.

Výstavní zástupci historie automobilky Ferrari – modely Dino 206 Aluminium a F430- jsou nyní k dispozici vážným zájemcům o koupi. Zapište se též do historie, jako majitelé některého z těchto skvostů!



Konkrétně jde o tyto modely:

Ferrari F430 F1 Coupé
Ferrari Dino 206 Aluminium


a jako doplněk i tento klasický model Lancie:
Lancia Flaminia Zagato Sport 3C -Aluminium 1961




Ferrari F430 F1 Coupé (2006)

- vyrobeno v roce 2006, najeto originál 19700 km, se servisní knihou a garancí Ferrari ČR, barva Rosso Corsa/interiér Cuoio.
- aut. převodovka, 6 rychlostních stupňů, 4 x airbag, automatická klimatizace, palubní počítač, el. okna, centrální zamykání s dálkovým ovládáním, el. seřiditelná sedadla, ostřikovače světlometů, originál autorádio, CD přehrávač, CD měnič
- koupeno v CZ, servisní knížka, servisováno v Scuderia Praha a.s.. Kompletní servisní historie. Stav 1A bez jediného škrábance. Plná výbava včetně karbonkeramických brzd, emblému Scuderia Ferrari, červených brzdičů, el.sedaček apod.
- cena 2.450.000,- Kč



Ferrari 206 GT-Aluminium (1969)

- rok výroby 1969, najeto 7000 km, barva Arancio/černá s červeným vnitřkem sedáků, motor V6 o objemu 1986ccm, max. výkon 180 ps. Velmi vzácná a sběratelsky vyhledávaná krátká hliníková první verze modelu Dino která se vyráběla pouze v letech 1968 a 1969 a vznikla pouze ve 150 exemplářích. Automobil pocházející ze soukromé sbírky Ferrari, kde spolu s modelem 246 GTS tvořil pilíř sbírky, kterým nepochybně tento ultra vzácný automobil je a patří mezi nejvyhledávanější klasické Ferrari vůbec! O tom svědčí i fakt že se momentálně nenabízí na světových trzích ani jeden exemplář určený k prodeji. Jedno z nejhezčích Ferrari které umí nabídnout nádherný zvuk a téměř motokárově přesné řízení za každé situace.
- možnost certifikace Originality Ferrari Classiche vydaný továrnou.
- automobil v absolutně originálním stavu v jakém v roce 1969 sjížděl s linky v Maranellu a procházel pouze běžným servisem a opravami! Pojízdný termínovaný vklad s nádherným zvukem a skvělou historií!





Lancia Flaminia Zagato Sport 3C - Aluminium 1961

- rok výroby 1961, po renovaci nejeté! Barva červená bordó/beige kůže, motor V6, max. výkon 140 ps. Fantasticky zrenovovaná hliníková Flaminie s unikátní karoserií Zagato, která se vyráběla na začátku 60 let a vznikla pouze ve 200 exemplářích. Automobil pocházející ze soukromé sbírky, kde spolu s modelem Flaminia Touring 2,8 tvořil pilíř sbírky, kterým nepochybně tento ultra vzácný automobil je a patří mezi vyhledávané klasické Italské automobily! Automobil v absolutně perfektním stavu v jakém v roce 1961 sjížděl z linky v Turíně.
- velmi raritní auto s překrásnou sportovní linií a karoserií typu Ferrari 250SWB či Aston Martin DB4GT Zagato. Automobil který byl ve své době velmi populární mezi světovými osobnostmi. Flaminiu vlastnil například herec Marcello Mastoianni, Sofia Lorenová, Brigite Bardotová či princ Aly Khan nebo Ernest Hemingway!
- unikátní kus první série dnes již téměř nesehnatelný!





Veškeré informace k nabízeným vozům vám rád poskytne pan Martin Klein, přední český odborník na historii vozů Ferrari. Proto pokud chcete získat některý z výše nabízených vozů, neváhejte ho kontaktovat.

Kontakty:
- email: martin.klein@villa-sardegna.com
- email: automartin@iol.cz
- telefon ČR: +420 602 737 777
- telefon Italie: +393 397 995 356
- Fax +420 581 223 200

Galerie

Související články

Hodnocení článku

-2 -1 0 1 2 Kliknutím na obrázek provedete hlasování

Diskuze k článku

prozatím nejsou žádné příspěvky


© 2002 CzechFerrari.cz | This website has no affiliation with Ferrari S.p.A., Scuderia Ferrari or what so ever. All copyrights, trademarks and logos belongs to their respective owners