Czechferrari.cz

elektronický magazín o Ferrari

homepage showroom magazín modely Facebook
Login:     Heslo:         registrace
 

CZECHFERRARI.CZ 2002-2017

CzechFerrari RSS

Menu

Novinky - akce

Anketa

Líbí se Vám Ferrari Purosangue?

Hlasů celkem: 18

Rodina serverů. Konec nudy!

Titulní stránka  >  Magazín  >  Ferrari  >  Ferrari SF90 Stradale

Ferrari SF90 Stradale

Jaroslav Hanus, datum vydání 1.6.2019

Kategorie: Ferrari

posta  poslat tento článek známému
Ferrari SF90 Stradale
NÁŠ TIP: Zkuste naši inzerci, naleznete tam Ferrari California! Mrkněte na naši inzerci přímo zde.

Ferrari se sice vůbec nedaří ve Formuli 1, ale za to na nás neustále chrlí zajímavé novinky ve sféře silničních vozidel. A proto nám z Maranella naservírovali nový zajímavý model – hybridní - Ferrari SF90 Stradale.



Ferrari SF90 Stradale je zajímavá nejen po stránce designu, ale především po stránce techniky. Pohon zajišťuje přeplňovaný vidlicový osmiválec o objemu 3990 cm3. Tento motor sice vychází z toho, který pohání Ferrari 488 Pista, je však kromě zvětšení obsahu ještě dále upraven, díky čemuž nabízí výkon 574 kW při 7500 ot./min. a nejvyšší točivý výkon 800 N.m. při 6000 ot./min. Tento motor je pak doplněný o 3 elektromotory, díky kterým se výkon celého pohonného ústrojí počítá na 1.000 hp. Novinkou je i to, že SF90 má pohon všech kol. Dojezd na čistě elektrický pohon vystačí na 26 km. Pokud tedy při odjezdu ze své garáže nebudete chtít budit sousedy, SF90 bude pro vás ideální.

Zajímavé je i to, že Ferrari bude ihned od počátku nabízet paket Assetto Fiorano, který bude takovým mezistupněm k budoucí ostřejší verzi ve stylu Challenge Stradale/Scuderia/Speciale/Pista.

Galerie

Související články

Hodnocení článku

-2 -1 0 1 2 Kliknutím na obrázek provedete hlasování

Diskuze k článku

prozatím nejsou žádné příspěvky


© 2002 CzechFerrari.cz | This website has no affiliation with Ferrari S.p.A., Scuderia Ferrari or what so ever. All copyrights, trademarks and logos belongs to their respective owners