Czechferrari.cz

elektronický magazín o Ferrari

homepage showroom magazín modely Facebook
Login:     Heslo:         registrace
 

CZECHFERRARI.CZ 2002-2017

CzechFerrari RSS

Menu

Novinky - akce

Anketa

Líbí se Vám Ferrari Purosangue?

Hlasů celkem: 18

Rodina serverů. Konec nudy!

Titulní stránka  >  Magazín  >  Ferrari  >  Ferrari Panamerican 20,000

Ferrari Panamerican 20,000

Jaroslav Hanus, datum vydání 16.8.2006

Kategorie: Ferrari

posta  poslat tento článek známému
Ferrari Panamerican 20,000
NÁŠ TIP: Zkuste naši inzerci, naleznete tam Ferrari California! Mrkněte na naši inzerci přímo zde.

Ferrari Panamerican 20,000 - 599 GTB Fiorano ovládne americký kontinent



Ferrari pokračuje v představování svého nového dílka 599 GTB Fiorano. Po velkém úspěchu loňské akce "Ferrari 15,000 Red Miles", kdy Čínou putovala dvojice speciálně zbarvených a upravených 612 Scaglietti, přichází letos nová výzva (nejen) pro motoristické novináře.

24. srpna odstartuje z Brazílie duo Fioran a přes 16 zemí budou putovat až do New Yorku, kde svou pouť zakončí 17. listopadu. Celkem mají ujet cca 32 000 km (20 000 mil). Na této cestě se vystřídá 25 novinářských týmů. Obě Fiorana budou muset přežít značně rozdílné podmínky. Od pěkného asfaltu po rozbité šotolinové terény v rozmanitých nadmořských výškách. Bude to rozhodně změna oproti sterilním okruhům a relativně přívětivým silnicím. Když o tom tak přemýšlím, proč nedoporučit lodivodům z Maranella pro příští rok akci „2000 Czech miles“, to bude teprve ta pravá action.....:)

Obě Ferrari budou mít nejen technickou, ale i diplomatickou podporu ...:). Ta technická obnáší 6 doprovodných vozidel z nichž 3 budou Fiaty a 3 Alfy Romeo (nahradí Fiaty od Mexika) a 3 Iveca. Nasazené 599 GTB Fiorana (jedno v v barvě Tour de France blue a druhé a Rossa Corsa red) projdou jen mírnými úpravami v podobě ochranné lyžiny a vyšší světlé výšky vozu.

PS: Všechny čtenáře Czechferrari.cz můžu uklidnit, nikdo mě neoslovil......aneb filmově.... doma bude, už se narajzoval dost:).... ale i tak se vás budu snažit průběžně informovat.

Foto: 2006 (c) Ferrari S.p.A.

Galerie

Související články

Hodnocení článku

-2 -1 0 1 2 Kliknutím na obrázek provedete hlasování

Diskuze k článku

prozatím nejsou žádné příspěvky


© 2002 CzechFerrari.cz | This website has no affiliation with Ferrari S.p.A., Scuderia Ferrari or what so ever. All copyrights, trademarks and logos belongs to their respective owners