Czechferrari.cz

elektronický magazín o Ferrari

homepage showroom magazín modely Facebook
Login:     Heslo:         registrace
 

CZECHFERRARI.CZ 2002-2017

CzechFerrari RSS

Menu

Novinky - akce

Anketa

Líbí se Vám Ferrari Purosangue?

Hlasů celkem: 18

Rodina serverů. Konec nudy!

Titulní stránka  >  Magazín  >  Ferrari  >  Ferrari FF naživo v Ženevě

Ferrari FF naživo v Ženevě

Jaroslav Hanus, datum vydání 4.3.2011

Kategorie: Ferrari

posta  poslat tento článek známému
Ferrari FF naživo v Ženevě
NÁŠ TIP: Zkuste naši inzerci, naleznete tam Ferrari California! Mrkněte na naši inzerci přímo zde.

Ženevský autosalon se stal místem výstavní premiéry nového Ferrari FF, ke kterému vzhlíží maranellská automobilka s velkými nadějemi, ale i obavami.



V Ženevě si představení nového modelu vzal za úkol především Luca Cordero di Montezemolo, který prezentoval filosofii a techniku nového modelu. Samotné odhalení vozu pak bylo v režii Piera Ferrariho a Amedea Felisi.

Ferrari FF vás na první živý pohled bude šokovat. Současně vás však donutí o něm přemýšlet a ve chvíli, kdy tak učiníte, najednou začne dávat smysl. Konzervativní a purističtí zákazníci značky nové FFko zřejmě nepřijmou, ale pro mladší klienty s rodinou to bude velmi zajímavý vůz. Ferrari FF nabízí špičkové výkony a stejně kvalitní interiér. Displej před spolujezdcem zobrazující základní jízdní statistiku je velmi inovativní. Interiér je prostorný a zadní sedačky nabízejí dostatek místa. Podstatné je i to, že cestující, kteří musí nastoupit a pak také vystoupit ze zadní řady, nemusí předvádět zvláštní akrobatické prostocviky nebo jiné ponižující pohyby. Zajímavé bude mít možnost porovnat FF s klasickou střechou vs. s prosklenou střechou.

Zavazadlový prostor, který disponuje formálně velkým objemem, ve skutečnosti nepůsobí až tak prostorně. Ferrari se situaci snaží chytře maskovat sety speciálně připravených, skvěle vypadajících, zavazadel. Takto jsou vyzbrojeny dva vozy na ploše stánku Ferrari a jeden u Pininfariny. Zajímavostí je, že zavazadlový prostor čtvrtého vozu, který se skrývá v ateliéru, obsadil obrovský pes, který se v průběhu naší návštěvy tvářil velmi spokojeně a rozhodně nehodlal jen tak opustit své království.

Ferrari FF je zajímavý vůz, který může otevřít značce nový segment zákazníků. Je na něj potřeba hledět s otevřenou myslí a bez předsudků. A nebo také ne. Je to jen a jen na vás.

Galerie

Související články

Hodnocení článku

-2 -1 0 1 2 Kliknutím na obrázek provedete hlasování

Diskuze k článku

prozatím nejsou žádné příspěvky


© 2002 CzechFerrari.cz | This website has no affiliation with Ferrari S.p.A., Scuderia Ferrari or what so ever. All copyrights, trademarks and logos belongs to their respective owners