Czechferrari.cz

elektronický magazín o Ferrari

homepage showroom magazín modely Facebook
Login:     Heslo:         registrace
 

CZECHFERRARI.CZ 2002-2017

CzechFerrari RSS

Menu

Novinky - akce

Anketa

Líbí se Vám Ferrari Purosangue?

Hlasů celkem: 18

Rodina serverů. Konec nudy!

Titulní stránka  >  Magazín  >  Ferrari tuning  >  Ferrari F380GT Iding Power

Ferrari F380GT Iding Power

Jaroslav Hanus, datum vydání 30.7.2010

Kategorie: Ferrari tuning

posta  poslat tento článek známému
Ferrari F380GT Iding Power
NÁŠ TIP: Zkuste naši inzerci, naleznete tam Ferrari California! Mrkněte na naši inzerci přímo zde.

Aktualizováno / V Japonsku to na poli úprav Ferrari 360 Modena žije! Iding Power začalo nabízet pro majitele Modeny poněkud radikální soubor úprav.



Aktualizováno: doplněny fotografie z reálného prostředí (30.7.2010).

Japonský tuner Iding Power se světu majitelů vozů Ferrari po dlouhých letech zahálky připomenul v roce 2009 svým Ferrari F460GT Iding Power, což je v překladu – upravené Ferrari F430.

Iding Power je tu nyní s Ferrari F380GT Iding Power. Jako základ pro úpravu posloužilo Ferrari 360 Modena. Úpravy postihly kompletně celé auto. Vpředu je nový přední nárazník, který stylisticky připomíná Ferrari 430 Scuderia. Na předních blatnících je doplněno odvětrávání. Prahy nám nyní vystupují z obrysu auta. Zadní nárazník doplnily ozdobné lišty a dvojice odvětrávacích otvorů. Otvor k odvodu horkého vzduchu od motoru přibyl i na zadnímu čelu (grillu) do něhož je současně zabudováno uchycení zadního spoileru. Na střeše je opět kamerový systém pro bezpečnou orientaci v dění za vozidlem.

Zajímavější je ovšem pohled pod prosklené víko motoru. Motor byl převrtaný na objem 3764 ccm (původně 3586 ccm). Proto se změnily i vnitřnosti motoru - vrtání a zdvih 86 x 81 mm (série 85 x 79 mm). Motor nyní dosahuje maximálního výkonu 442 ps při 8300 ot/min (původně 400 ps při 8500 ot/min) a nejvyššího točivého momentu 385 Nm při 6400 ot/min (původně 373 Nm při 4750 ot/min). Pro české příznivce kár f metle na hlínách co táhnou vocpodu tedy asi nic moc... Ostatní se mohou jen domnívat jaký je asi průběh točivého momentu, protože posunutí jeho maxima o 2000 ot/min výš nevypadá až tak cool. Na upravený motor navazuje i upravený výfukový systém.

Iding Power pojal svou práci komplexně a proto se zaměřil i na podvozek, brzdy a zákazníkům nabízí i litá kola ve svém specifickém designu.







Máte-li zájem o takto upravený vůz, o jednotlivé díly nebo další informace, neváhejte nás kontaktovat, jsme tu právě pro Vás: ftuning@czechferrari.cz


Czechferrari Tuning – konzultace, kompletní dodávky dílů ze zahraničí včetně zajištění administrativních úkonů a zajištění odborné montáže.






Foto: 2010 (c) Iding Power

Galerie

Související články

Hodnocení článku

-2 -1 0 1 2 Kliknutím na obrázek provedete hlasování

Diskuze k článku

prozatím nejsou žádné příspěvky


© 2002 CzechFerrari.cz | This website has no affiliation with Ferrari S.p.A., Scuderia Ferrari or what so ever. All copyrights, trademarks and logos belongs to their respective owners