Czechferrari.cz

elektronický magazín o Ferrari

homepage showroom magazín modely Facebook
Login:     Heslo:         registrace
 

CZECHFERRARI.CZ 2002-2017

CzechFerrari RSS

Menu

Novinky - akce

Anketa

Líbí se Vám Ferrari Purosangue?

Hlasů celkem: 18

Rodina serverů. Konec nudy!

Titulní stránka  >  Magazín  >  Ferrari  >  Ferrari F12 TRS

Ferrari F12 TRS

Jaroslav Hanus, datum vydání 22.6.2014

Kategorie: Ferrari

posta  poslat tento článek známému
Ferrari F12 TRS
NÁŠ TIP: Zkuste naši inzerci, naleznete tam Ferrari California! Mrkněte na naši inzerci přímo zde.

U příležitosti akce Ferrari Cavalcade se představilo nové Ferrari F12 TRS, které je dalším z jedinečných vozů postavených v rámci programu SP.



Detaily o vozech z programu SP (Special Product) se obvykle nezveřejňují, ale majitel nového F12 TRS se přihlásil do akce pořádané samotnou automobilkou nesoucí název Ferrari Cavalcade, která tentokrát zavedla skupinu 90 majitelů do prostředí slunné Sicílie. A proto bylo Ferrari trochu donuceno uvést údaje o tomto voze, neboť se internetem začala šířit velká vlna zaručených zpráv o tomto voze a zájem o něj podpořilo i množství fotek od diváků této akce.

Ferrari F12 TRS (v laku Rosso Corsa) je založeno na základu Ferrari F12berlinetta. Zákazník požadoval otevřený vůz ve stylu Ferrari 250 Testa Rossa. Desing vozu pak také dále rozvádí stylistické myšlenky F12berlinetta. Zásadní změny jsou v předělání do podoby otevřeného vozu. Největší proměna proběhla v zádi vozu, která je nyní opravdu divoká (ale též aerodynamicky účinnější díky Venturiho efektu, kterého se povedlo vyvolat díky speciálnímu zadnímu spoileru). Zajímavá modifikace je i na kapotě, kde přibylo průhledné okénko přes které je vidět do motorového prostoru.

Po technické stránce zůstalo F12 TRS věrné svému mateřskému F12berlinetta. Ferrari se ve své tiskové zprávě dlouze vyjádřilo k otázce stylizace vnějšku auta i interiéru, ale nezmiňuje údaj, který by byl jistě velmi zajímavý, a to jak je to s hmotností F12 TRS.























Foto: Ferrari S.p.A.


Galerie

Související články

Hodnocení článku

-2 -1 0 1 2 Kliknutím na obrázek provedete hlasování

Diskuze k článku

prozatím nejsou žádné příspěvky


© 2002 CzechFerrari.cz | This website has no affiliation with Ferrari S.p.A., Scuderia Ferrari or what so ever. All copyrights, trademarks and logos belongs to their respective owners