Czechferrari.cz

elektronický magazín o Ferrari

homepage showroom magazín modely Facebook
Login:     Heslo:         registrace
 

CZECHFERRARI.CZ 2002-2017

CzechFerrari RSS

Menu

Novinky - akce

Anketa

Líbí se Vám Ferrari Purosangue?

Hlasů celkem: 18

Rodina serverů. Konec nudy!

Titulní stránka  >  Magazín  >  Ferrari tuning  >  Ferrari California Novitec Rosso

Ferrari California Novitec Rosso

Jaroslav Hanus, datum vydání 8.12.2009

Kategorie: Ferrari tuning

posta  poslat tento článek známému
Ferrari California Novitec Rosso
NÁŠ TIP: Zkuste naši inzerci, naleznete tam Ferrari California! Mrkněte na naši inzerci přímo zde.

Novitec Rosso je další úpravce, který majitelům Ferrari California nabízí úpravy tohoto modelu. Novitec Rosso u své Californie respektuje charakter tohoto vozu a (prozatím) omezuje se na decentní zásahy.



Při prvním pohledu na Californii od Novitecu Rosso vás zaujmou zejména jemné úpravy vzhledu vozu. Vepředu objevíte nový přední spoiler, prahy dotvářejí nástavce, zadní difuzor se zvětšil a dostal jedno žebro navíc a na víku zavazadlového prostoru se nachází odtrhová hrana. Vše je samozřejmě vyrobeno z karbonu.

Samozřejmostí je nabídka litých kol přímo od Novitecu Rosso. Novitec prezentuje na Californii svůj model NF3 o rozměrech 21 palců vpředu a 22 palců vzadu. O smysluplnosti takového průměru raději nepřemýšlet....

Novitec Rosso se zabýval i úpravami podvozu, díky kterým California klesla o 36 mm. V případě nutnosti je možné zdvihnout předek vozu prostřednictvím lift kit systému až o 40 mm. Po dosažení 80 km/h se předek vozu vrátí opět do standardní výchozí polohy.

Výkonové rezervy sériového motoru využil Novitec Rosso ke zvýšení výkonu motoru o 40 hp (celkem 500 hp) a nejvyššího točivého momentu o 33 Nm (485 Nm). Californii od Novitecu Rosso poznáte i podle zvuku, který produkuje upravený výfukový systém.

Pokud bude klient žádat zásahy i do interiéru, Novitec Rosso je připraven je provést







Máte-li zájem o takto upravený vůz, o jednotlivé díly nebo další informace, neváhejte nás kontaktovat, jsme tu právě pro Vás: ftuning@czechferrari.cz


Czechferrari Tuning – konzultace, kompletní dodávky dílů ze zahraničí včetně zajištění administrativních úkonů a zajištění odborné montáže.






Foto: 2009 (c) Novitec Rosso

Galerie

Související články

Hodnocení článku

-2 -1 0 1 2 Kliknutím na obrázek provedete hlasování

Diskuze k článku

prozatím nejsou žádné příspěvky


© 2002 CzechFerrari.cz | This website has no affiliation with Ferrari S.p.A., Scuderia Ferrari or what so ever. All copyrights, trademarks and logos belongs to their respective owners