Czechferrari.cz

elektronický magazín o Ferrari

homepage showroom magazín modely Facebook
Login:     Heslo:         registrace
 

CZECHFERRARI.CZ 2002-2017

CzechFerrari RSS

Menu

Novinky - akce

Anketa

Líbí se Vám Ferrari Purosangue?

Hlasů celkem: 18

Rodina serverů. Konec nudy!

Titulní stránka  >  Magazín  >  Společnost Ferrari  >  Bezplatný originální sedmiletý program údržby Ferrari

Bezplatný originální sedmiletý program údržby Ferrari

Jaroslav Hanus, datum vydání 5.6.2011

Kategorie: Společnost Ferrari

posta  poslat tento článek známému
Bezplatný originální sedmiletý program údržby Ferrari
NÁŠ TIP: Zkuste naši inzerci, naleznete tam Ferrari California! Mrkněte na naši inzerci přímo zde.

Ferrari představuje novou exkluzivní péči o zákazníky – bezplatný originální sedmiletý program údržby Ferrari.



Klienti, kteří si u oficiálního obchodního zastoupení Ferrari v České republice – společnosti Scuderia Praha - objednají vůz Ferrari California, 458 Italia nebo FF, získají nárok na bezplatný sedmiletý program údržby svého nového vozu.

Program Genuine Maintenance je exkluzivní servis Ferrari, který zajišťuje údržbu vozů dle nejvyšších standardů odpovídajících striktním požadavkům společnosti s ohledem na bezpečnost, výkon a spolehlivost. Tento program je jedinečný – je to poprvé, kdy nějaká automobilka nabízí takové pokrytí a zároveň je to důkaz o pozornosti, kterou Ferrari věnuje tomu, aby si klienti mohli užívat klidu v duši svůj italský klenot na čtyřech kolech.

Genuine Maintenance program je vázaný na každý vůz a nikoliv majitele. Jeho výhody proto automaticky přechází na eventuálního dalšího majitele po celou dobu 7 let. Program zahrnuje plánovanou údržbu při standardních plánovaných servisních intervalech (20000 km nebo jednou ročně, bez omezení maximálního počtu kilometrů) včetně příslušných originálních dílů, motorového oleje a brzdové kapaliny. Majitel vozu tak má jistotu pravidelné roční kontroly techniky proškolenými přímo u Ferrari vybavených tovární diagnostikou.

Zavedení sedmiletého programu Genuine Maintenance Ferrari pokračuje v trendu určování standardů v oblasti péče o zákazníky a současně dává ráznou odpověď všem pochybovačům, kteří se tak rádi zasvěceně vyjadřují k spolehlivosti italských vozů, Ferrari nevyjímaje.

Galerie

Související články

Hodnocení článku

-2 -1 0 1 2 Kliknutím na obrázek provedete hlasování

Diskuze k článku

prozatím nejsou žádné příspěvky


© 2002 CzechFerrari.cz | This website has no affiliation with Ferrari S.p.A., Scuderia Ferrari or what so ever. All copyrights, trademarks and logos belongs to their respective owners