Czechferrari.cz

elektronický magazín o Ferrari

homepage showroom magazín modely Facebook
Login:     Heslo:         registrace
 

CZECHFERRARI.CZ 2002-2017

CzechFerrari RSS

Menu

Novinky - akce

Anketa

Líbí se Vám Ferrari Purosangue?

Hlasů celkem: 18

Rodina serverů. Konec nudy!

Titulní stránka  >  Magazín  >  FOC CZ  >  1.International Ferrari Owners‘ Clubs Meeting

1.International Ferrari Owners‘ Clubs Meeting

Jaroslav Hanus, datum vydání 13.11.2010

Kategorie: FOC CZ

posta  poslat tento článek známému
1.International Ferrari Owners‘ Clubs Meeting
NÁŠ TIP: Zkuste naši inzerci, naleznete tam Ferrari California! Mrkněte na naši inzerci přímo zde.

Reportáž a druhá fotogalerie z 1.Mezinárodního setkání členů Ferrari Owners Clubů, u kterého český FOC nemohl chybět!



Katastrofické zprávy o statisícech stávkujících demonstrantů ve Francii neodradili členy českého owners klubu v odhodlání zůčastnit se tohoto mimořádného setkání, které se v tomto složení uskutečnilo po prvé v historii Ferrari. Po mimořádně náročném výkonu při nakládání vozů na kamion, jsme druhý den letecky vyrazili směr Marseille. Jaké bylo naše zděšení, když televize ráno před odletem hlásili:" Letiště Marseille je obklopeno demonstranty a je odříznuté od světa." Přesto vše nakonec dopadlo naprosto bez problému, pokud tedy nebudeme počítat zablokovanou dálnici A7, když projíždějící řidiči brzdili a neveřili vlastním očím jaké, že to auta sjíždějí z toho kamionu. Na místo setkání jsme dorazili nakonec všichni v pořádku a dle účasti jsme patřili k nejpočetnějším výpravám.

A jak jednoduše popsat tento výlet: nádherné prostředí, úžasné jídlo, strašně milí lidé, všude samé Ferrari a tomu všemu vévodil okruh Paul Ricard, který dle mínění všech zůčastněných byl opravdu jedinečný. A to nejem zázemím a prostředím, ve kterém je situovám, ale i samotná náročnost tratě dávala zabrat nejednomu řidiči. A to musíme uznat, že se v žádném případě nenechali zahanbit ani veteráni z let 60 či 70. Stačilo si stoupnout před boxy či do paddocku a pokaždé se bylo na co dívat. O tom jistě svědčí i přiložená galerie a to jsme ji hodně zkrátili. Sobotní výlet po Provance se zastavenín na klasickém Chateau a neskutečnou cestu do vinařství nad údolím je velmi těžžké popsat slovy, to se prostě musí zažít. Na závěrečné gala večeři, kdy jsme z Ferrari outfitu všichni museli do obleků a kravat jsme obdrželi krásnou památnou plaketu, které doufám v příštím roce přivezeme sourozence z nějaké další země.

Dalo by se psát dál a dál, takže raději něco závěrem? Ano, byl to jeden z těch krásných výletů, na které budeme velmi dlouho a rádi vzpomínat. Zd.



Galerie

Související články

Hodnocení článku

-2 -1 0 1 2 Kliknutím na obrázek provedete hlasování

Diskuze k článku

prozatím nejsou žádné příspěvky


© 2002 CzechFerrari.cz | This website has no affiliation with Ferrari S.p.A., Scuderia Ferrari or what so ever. All copyrights, trademarks and logos belongs to their respective owners