Czechferrari.cz

elektronický magazín o Ferrari

homepage showroom magazín modely Facebook
Login:     Heslo:         registrace
 

CZECHFERRARI.CZ 2002-2017

CzechFerrari RSS

Menu

Novinky - akce

Anketa

Líbí se Vám Ferrari Purosangue?

Hlasů celkem: 18

Rodina serverů. Konec nudy!

Titulní stránka  >  Magazín  >  FOC CZ  >  Track Day 18.8.2011

Track Day 18.8.2011

Jaroslav Hanus, datum vydání 24.8.2011

Kategorie: FOC CZ

posta  poslat tento článek známému
Track Day 18.8.2011
NÁŠ TIP: Zkuste naši inzerci, naleznete tam Ferrari California! Mrkněte na naši inzerci přímo zde.

Ferrari Owner’s Club Czech republic probudil léto k životu! Brněnský automotodrom patřil třetí srpnový čtvrtek vozům Ferrari.



Prázdniny jsou již ve své druhé půlce, ale počasí jako kdyby dětem, řidičům a všem ostatním nepřálo. Zima, déšť, sníh... Ale 18. srpna se všechno v dobré obrátilo a již od rána byla nad Českou republikou azurová obloha, sluníčko svítilo z plných sil a bylo pěkně teplo.

Počasí svým výkonem připravilo skvělou kulisu pro další klubovou akci Ferrari Owner’s Clubu Czech republic, která se uskutečnila ve spolupráci se společností Scuderia Praha a.s., společností Shell a Maserati clubem Česká republika na brněnském Masarykově okruhu. Programem celého dne nebylo jen klasické ježdění po okruhu ve vlastních vozech, ale i jízda pravidelnosti a možnost se svézt v Ferrari 458 Challenge nebo F430 Challenge, které do Brna přivezl team Menx. Vítěz jízdy pravidelnosti (součet časových diferencí dvou měřených kol od základního času v prvním kole činil pouhých neuvěřitelných 0,120 sekundy) získal jako výhru vedle poháru i svezení v Ferrari 458 Challenge, za jehož volant se posadil Jules Bianchi, který je prvním jezdcem jezdecké akademie Ferrari, která si klade za cíl vychovat svého špičkového jezdce pro Formuli 1.

Od začátku roku 2011 probíhala na klubových stránkách a stránkách serveru Czechferrari.cz soutěž o svezení v silničním a závodním voze Ferrari. Výherci dostali právě zde možnost zažít jízdu, kterou vyhráli díky svému tipu na počet bodů v poháru konstruktéru nebo díky své tvůrčí činnosti. Měli jsme proto obrovskou radost, že většina vítězů mohla již v tento den prožít svou výhru. Očekávali jsme též jestli uvidíme Ferrari koloběžku pana Krompolce a naše očekávání se naplnila!

Organizátoři mysleli i na děti z brněnského Klokánku, které provedly paddockem, nechali je osahat závodní challenge vozy a ty odvážnější povozili v připravených prezentačních vozech.

V Brně byla k vidění též jedna velká novinka. Scuderia Praha představovala svým hostům nové Ferrari FF, které dorazilo před pár dny do České republiky. Zájemci o svezení tak měli jako jedni z prvních lidí na světě možnost poznat jak jezdí toto koncepčně revoluční Ferrari, které kromě oslnivého výkonu, stylu a zpracování disponuje mj. i pohonem všech čtyř kol, prostorem pro 4 cestující a příjemným zavazadlovým prostorem.

Odpoledne v Brně uteklo velmi rychle a jako vzpomínku na něj, obdrželi všichni hosté od společnosti Scuderia Praha USB klíčenku s vybranými fotkami, které během dne nasnímal klubový fotograf Michal Sakař. Fotogalerie složená z těchto fotek bude pro vás připravena během několika dnů.

Galerie

Související články

Hodnocení článku

-2 -1 0 1 2 Kliknutím na obrázek provedete hlasování

Diskuze k článku

prozatím nejsou žádné příspěvky


© 2002 CzechFerrari.cz | This website has no affiliation with Ferrari S.p.A., Scuderia Ferrari or what so ever. All copyrights, trademarks and logos belongs to their respective owners